Kesäloman viimeiset päivät ovat menossa. Kerrassaan mahtavan kiva loma ollut minulla, vaikka monet asiat ovatkin painaneet mieltä, eikä vähiten ero poikaystävästä. Kuitenkin mieltä ovat ilostuttaneet mm. ystäväni ja nyt lomalla ajamani moottoripyöräkortti. :) Ajatella, että minäkin sellaiseen uskaltauduin, kuka hädintuskin on edes mopon kyydissä ollut, sekin alle kouluikäisenä joskus. Tästä tulee vielä tosi jännää! :D

Käsitöitä en ole tehnyt koko kesänä, ennen kuin viime viikonloppuna ystävälleni villasukat. Aivan tavalliset ja raidalliset. Kuvaa en muistanut ottaa, kun halusin niin kiireellä ne jo antaa pois. Aloitin kuitenkin omat sukat sen jälkeen tekoseen, eikä ne ole edenneet juuri ollenkaan.

1803967.jpg

Purin jo tuota alkuakin kun en osannut päättää raitojen paikoista. Eikä nuo nytkään ole niinkuin olisin ehkä halunnut, mutta saavat olla. Seuraavat sitten ehkä joskus on jotain muuta.

Nyt pari päivää mielessäni on ollut tuleva joulu, KYLLÄ, nyt jo! Sain idean joululahjoihin surffaillessani netissä tuossa yhtenä päivänä ja nyt koitan sitten haalia tarvikkeita ja olen jo alustavaa suunnittelua tehnytkin asian eteen. Katsotaan, jos niistä suunnitelmista joskus tulisi ihan toteutettujakin. :)