Viime aikoina on tapahtunut taas hurjan paljon, enkä ole oikein itsekään pysynyt kaikessa perässä. Nyt yritän taas vähän hillitä menoja ja ajatuksia, jotta ehtis rauhoittuakin välillä. En ole saanut oikein nukutuksi muutamaan viikkoon ja univelkaa alkaa olla vähän liikaa jo silmissä. Päivisin kyllä väsyttää töissä sitten ihan liikaa, mutta aamulla saatan herätä jo neljän jälkeen, vaikka kävisin miten myöhään nukkumaan illalla. Saa nähdä koska tasaantuu entiselleen. Tällä viikolla on taas jotain menoja kuitenkin sovittuna niin ei ihmeitä taaskaan ehdi levätä.

Perjantaina mennään töistä Habitareen. Toivottavasti siellä on jotain uutta ja kivaa. Paljon samoilla messuilla kun käy niin harvoin on mitään kovin uutta ja kiintoisaa tullut edelliskerrasta. Nyt tekis mieli katsella lähinnä omiin juttuihin asioita, kuin työn puolesta. Kai se on pakko molempia, etenkin kun pomo tulee mukaan. Vähän meinaa tulla sisustusinto taas pitkästä aikaa ja kodinlaitto onkin ihan kesken. Eilen tosin siivouksen yhteydessä sain laitettua vähän joitain tavaroita vihdoin paikoilleenkin, jotka ovat odotelleet omaa paikkaa muutosta lähtien (eli 10 kk). Paljon on tekemistä ja suunnitelmia, mutta luulen että skippaan osan ihan suosiolla. Mm. sohva ja muutama muu kaluste olisi mukavat uusia, mutta toisaalta vanhatkin kelpaavat ihan hyvin edelleen. Siivousta pitää jatkaa muutenkin vielä tänään ja etenkin vaatehuone odottaa järjestelijää. Täytyy karsia taas vaatteita kierrätykseen, niitä on ihan liikaa. Kummaa kuitenkin, kun koskaan ei silti tunnu löytyvän oikein mitään päälle laitettavaa, vaikka vaatteita pursuu hyllyiltä yli.

Käsitöitä en ole oikein ehtinyt/jaksanut tehdä nyt. Ainoat mitä olen tehnyt niin Huopasesta neuloin Novitan munanlämmittimet. Niin, vaikken edes syö kananmunia niin olivat hauskan näköisiä ja voihan niitä käyttää vain koristeena tai piilotella alle jotain muuta.

915271.jpg

Kuvassa yksi lämmitin ennen pesua. Kaksi niitä on nyt tehtynä ja jo koneessakin käyneinä. Tuli ihan hauskoja, joten varmaankin teen vielä yhden tai pari lisää. Laitan myöhemmin kuvaa valmiista lämmittimistä, kunhan saan ensin niille virkkaamani alusenkin käytettyä koneessa.

915272.jpg

Vihreää Huopasta pitääkin käydä ostamassa lisää, tuohon meni loppu kerä aivan viimeiseen langanpäähän asti täydellisesti, mitä noista munanlämmittimistä jäi jäljelle. Vähän mietityttää miten paljon tuo kutistuu, kun nytkään ei kovin iso ole. Melkein saisi valmiina olla tuon kokoinen tuo alunen.

Nyt pitää jatkaa eilen kesken jäänyttä siivousta.