Jaaha, saas nähdä osaanko tällä uudistuneella vuodatuksella mitään tehdä. Kuvia ainakin on vaikea nähdä miltä näyttää etukäteen.

Nyt ihan pikainen postaus ennen nukkumaan menoa. Loma on nyt loppu ja aamulla tapahtuu paluu työpaikalle. Joulu meni ja heti sen jälkeen sain tehtyä ystävälleni nämä sukat:

Sukat ovat samanlaiset mitkä joskus tein itsellenikin tällä ohjeella. Voi olla, että koko on saajalle suuri, koska itsellenikin ne menivät ja oma koipi on kaksi numeroa suurempi. Saa nähdä miten käy, tarviiko ottaa kärkeä vähän auki vielä, toivottavasti ei. Lanka on kaksinkertainen tumman harmaa seiskaveikka ja puikoilla 6 niitä sohin.

Sukkien jälkeen tartuin siihen kutaleen kauluriin mikä piinasi ennen joulua ja purin sitten vihdoin koko rumuuden. Aivan uusi kauluri syntyi sitten tämän Tuijan kaulurin innoittamana. Samanlaista siitä en tehnyt, mutta tuota nappilista ideaa halusin tähänkin käyttää.

Kauluri on ajateltu pariksi tälle hatulle. Onpahan vihdoin valmis ja ihan tyytyväinenkin siihen olen. Nappilista olisi voinut ehkä kauniimpi olla vaan enpä ollut koskaan moista ennen tehnyt, joten kai tuo ihan hyvä on ekaksi kokeiluksi ilman ohjetta.

Sitten kävinkin melkein viikon verran vierasilla muissa maisemissa ja pitihän se sitten paikallisessa lankaliikkeessäkin käydä katsomassa tarjontaa. Mukaan tarttui kolme kerää. Yhdestä niistä syntyi Jatan mariomyssyn ohjeella tämmöinen myssäkkä:

Ja tämä on minun! Vihdoinkin ihan itsellenikin ehdin jotain tekemään. Tykkään tuosta langasta jotenkin tosi paljon, vielä myssäkkä tosin odottaa ensimmäistä ulkoilureissua. 6:n puikoilla tämänkin sohin ja lanka on Cool flamme ja violettimustaa, kuten kuvasta näkyy. Purin myssäkän kaksi kertaa puoleen väliin, kun tuo 100g:n kerä ei meinannut millään riittää. Tässä siis vähemmän kerroksia mitä ohjeessa. Meinasin jo silmukoitakin vähentää, kun tuo tuntuu aika väljälle, mutta kokeillaan josko se päässä pysyisi. Jos ei pysy niin ehkä kumilanka auttaa, purkaa en enää aio.

Tällä hetkellä ei ole tekeillä mitään, paljon vain suunnitelmia. Katsotaan mitä syntyy ja milloin taas ehtii.