Työkiireet, muut hommat ja menot on pitäneet kiireisenä ja tämä blogin pitäminen on ollut vähissä. Viime viikot, ehkäpä muutamat kuukaudetkin jo, on ollut melko meneviä. Töitä on ollut paljon ja välillä jaksaminen on ollut aika kiven alla. Välillä hommien kanssa on mennyt yömyöhään ja univelkaa kertynyt koko ajan lisää. Edes viikonloppuina ei ole saanut/joutanut kunnolla nukkumaan, milloin minkäkin syyn takia. Terveenä olen ihme kyllä pysynyt koko syksyn ja tämän talvenkin, vaikka viikko sitten luulin vihdoin tulevani kipeäksi. Enpä vain tullut, mutta puoli teholla tuli tehtyä ylitöitä ja iltaisin sitten ei enää jaksanut mitään. Nyt vain vielä pitäisi ennen joulua rutistaa itsestä vähän lisää, että saa vielä kesken olevat hommat tehtyä. Joululta sitten jäänkin hetkeksi lomalle loppiaiseen asti ja olen luvannut itselleni, että edes silloin saan nukkua ihan kunnolla.

Kaiken hässäkän ja kiireen keskellä olen koittanut saada omiakin hommia tehtyä. Kesällä töistä saamani vanha kulunut pöytä odotti pitkään kunnostajaa.

2163421.jpg

Tässä kuvassa laatikot on jo otettu pois ja hiontatyö odottaa alkamista. Ensin mietin että pöytä on niin huonossa kunnossa, josko paikkailen sitä, mutta sitten päätin antaa olla ja vain hioa ja vetää uuden maalin pintaan. Ajattelin tämän pöydän ompelupöydäkseni, joten tämmöinen vanha kolhiintunutkin pöytä kelpaa hyvin siihen tarkoitukseen. Nyttemmin olen tajunnut, ettei sille ole tilaa, ellen ota tietokoneen alla olevaa työpöytääni pois. Ja jos niin kävisi, tarvitsisi tietokone uuden pöydän.. eli hankalaa. Toivon keksiväni jonkin ratkaisun asiaan, vielä niin ei ole käynyt.

2163425.jpg

Tässä pöytä hiottuna.. olisi ollut ihan kaunis noinkin, jollei vanha maali olisi niin syöpynyt pintaan. En saanut sitä kaikista kohdista tasaisesti pois.

2163430.jpg

Ja tässä maalauksen jäljiltä. Jouduin maalaamaan pöydän kolme kertaa, ennen kuin vanha pinta katosi näkyvistä. Jalat on terästä ja edelleen mustat, en viitsinyt  niihin vielä koskea. Jos alkavat joskus häiritsemään niin niille voi sitten tehdä jotain. Nyt vielä kun olisi paikka sille, olisin iloinen "uudesta" pöydästäni. Ehkä täytyy miettiä makuuhuoneen sisustusta uusiksi, josko siellä olisi jotenkin pelivaraa.