Blogilomailuni on nyt päättynyt, ainakin hetkellisesti. Pidin lomaa omasta blogistani ja muiden blogien lukemisesta yhtälailla, koska elämässäni tapahtui jotain minkä seurauksena en saanut tehtyä mitään enkä jaksanut keskittyä mihinkään "ylimääräiseen". Nyt olen taas lueskellut toisten blogeja tässä ja päätin että pitää yrittää itsekin jo saada jotain aikaan. Muutama päivä sitten sain jopa aloitettua tämmöisen kissan tekeleen:

1135281.jpg

Mallissa on vain jotain outoa, kun silmukat ei täsmää yhdessä kohtaa (päätä aloitettaessa) mitenkään. Jos joku muu on tehnyt tämän saman työn tai tietää jonkun kuka on tehnyt niin ilmoittakaa miten työn tekeminen sujui. Täytyy varmaan soittaa huomenna kuvassa näkyvään lehteen, jollen keksi sitä ennen jotain ratkaisua asiaan. Työ jäi aamulla kesken ja nyt vähän jo epäilen että olenko lukenut ohjetta oikeasti oikein :D No, täytyy kohta selvitellä asiaa uudelleen.

Aikaisemmista töistä sen verran, että osa on jo mennyt lahjaksi, vaikkei täällä ole valmiista huopuneista töistä kuvia nähtykään. Luultavasti jostain niitäkin saattaisi löytyä, jos vain etsin. Nyt ei suunnitteilla ole uusia töitä, muutama vanhempi on kesken edelleen ja odottaa tekijää. Katsotaan nyt pikku hiljaa taas miten innostaa, kunhan nyt ensin saisin tuon kissan valmiiksi.


Edit 17.12.2007 Tänään selvisi ongelma kissaneuleen kanssa, jesh! Nyt taas väkertämään.