Flunssa vissiin iskemässä seuraavaksi, siltä ainakin kurkussa tuntuu. Eikä edellisetkään vaivat oo vielä kadonneet. Tänään aika meni terveyskeskuksessa ja kotona istuessa. Kävin kyllä aamulla kääntymässä töissä, mutten vielä tiedä menenkö sinne huomennakaan töitä tekemään.

Täällä kotona istuessani olen kiroillut kaapelikorttia, jonka on kohta viikon pitänyt toimia, vaan eipä toimi. Tänään siitä olen kahdesti soitellut ja luvattiin sitten että näkyisi tänään, vaan eipä näy, ei. Huomenna pitää taas soittaa, jollei aamuun mennessä tapahdu jotain. Kummaa toimintaa. Heti kun korttia vaihtoi niin mikään ei suju. Ärsyttää, kun kaikki mahdolliset asiat kerääntyy samaan aikaan hoidettaviksi ja sitten ne ei edes suju niin kuin pitäisi vaan niitä joutuu monta kertaa selvittelemään ja ihmettelemään. Siis tuo ei ollut ainoa juttu, mikä temppuilee, kurssille ilmottautumisen kanssakin meinasi tulla ongelmaa, samoin lääkärissä, kun siellä on ihminen kuka ei osaa puhua kunnolla suomea, eikä oikein taida sitä ymmärtääkään.

Sohvalla istuskellessani ja telkkaa katsellessani tuossa tein sitten sen uuden neulatyynyn, mikä nyt mahtuu hyvin sinne tarvikelaatikkoonkin. En jaksanut ottaa ompelukonetta esiin, vaikka oisihan se ollut nopeampaa ja siistimpää sillä vedellä saumat, ompelin sen sitten käsin kokonaan.

857148.jpg

Mutta hyvin tuo kelpaa siihen tarkoitukseen mihin pitääkin. Lisäsin kuvauksen jälkeen vielä hakaneuloja tuohon, että eiköhän ne siinä ala olla mitä tarvitseekin.

Nyt vois mennä taas keittämään vettä, jotta saa lämmintä mehua. Pysykäähän terveinä!