Kävin katsomassa Novitan talven mallistoa. Taitaa jäädä taas lehti hankkimatta, ei siellä ihmeitä ollut. Muutama ihan kiva juttu, kuten joulukalenteri, ruusutyyny, lumihiutale ja nojoo, sukat kans on toki ihan ok:t ja sit tämä toisaalta, mut toisaalta sit taas ei ollenkaan. Jotenkin samantapasia malleja vähän joka kerta noilla, ettei oikeen innosta. Tietty välillä jotain ihan kivaakin, mutta niin vähän kuitenkin. Tai sit mulla on vaan kovin valikoiva maku, ja niinhän mulla kyllä onkin. :D

Yöllä vähän aprikoin, että alottaisin toista pipoa tekemään tänään, mutta aloitinkin lapaset siitä samasta langasta mistä tuo yöllisen postauksen pipo on tehty. Niistä tulee ihan peruslapaset, nyt näyttää että oisko liian väljät, mutta saispahan toiset lapaset sinne alle sitten eikä talvella paleltuis sormet. Mulla jäätyy töissäkin aina sormet ensimmäisinä, siis sisällä ihan. Pitäis sinnekin tehdä jotkin kämmekkäät tai vastaavat, jos ne yhtään auttais. Mutta saa nyt nähdä missä välissä, niin paljon taas mielessä kaikkea mitä pitäisi ja haluaisin tehdä.

Jaksaiskohan katsoa illan elokuvan vielä, tekis mieli mennä nukkumaan. Viikonloppu meni taas liian nopeasti ohi. Hohhoijaa, arki.