Päätä meinaa vähän särkeä. Naapuri talossa oli tulipalo ja täällä sisällä on sitä savun hajua vielä. Onneksi kuitenkaan ei tainnut olla mikään paha palo, vaikka ehti jo vähän ajatella kun paloautoja, ambulanssia ja poliisia ilmestyi parvekkeen alle yhtäkkiä.

Sit muihin juttuihin. Viime viikolla neuloin kassin minkä sitten huovutin pesukoneessa. Tänään sain vasta hommattua siihen sopivamman kahvan sekä napin, joten nyt se on käyttöön valmis.

894198.jpg

Ihan mukava siitä tuli, vaikka oisin toivonut että olis vähän isompi ollut pesun jälkeen. Mutta mahtuu tuonne lompakko ihan hyvin ja muuta pientä.

Nyt mulla on kesken yksi pusero, mutta se saa nyt kuitenkin odottaa vielä. En ole ostanut siihen lankoja tarpeeksi, enkä päättänyt minkälainen siitä lopullisesti tulee. Alkuperäinen idea kariutui, kun en löydä samaa lankaa (väriä) lisää millä pitäisi saada suurempi kaulus tehtyä, muut resorit ovat jo valmiit. Luultavasti jätän sen mietintämyssyyn ja teen jotain muuta kunnes saan siitä jonkin ajatuksen. Nyt mielessä olis tossut ja lapaset, sekä villatakkikin, mutta saa nyt nähdä. Toisaalta saatan pitää hetken taukoa neulomisessa. Viime viikko oli kiireinen ja tälläkin viikolla on jonkin verran menoja. Lisäksi viime viikon univelat alkaa nyt tuntua, joten pitäisi ehtiä lepäämäänkin.