Oho, onpas aika taas harpannut eteenpäin. Olen ollut alku syksyn innottomuuden ja laiskuuden, sekä nyt reilun kuukauden mittaisen kiirejakson takia poissa näistä kuvioista. Kiireet alkavat nyt hellittää, laiskuudesta en tiedä. Jotenkin tekemisen into on ollut tänä syksynä aika hukassa. Jotain pientä olen yrittänyt väkertää aina silloin tällöin, mutta niistä ei ole syntynyt mitään mainittavaa.

Tässä jo aikaa sitten valmistuneet kotisukkani. Niitä on kiva pitää kun jalkoja paleltaa.

2063718.jpg

Ja sitten viikko sitten kaiken kiireen keskellä kävin Helsingissä Kädentaito-messuilla, kun olin aiemmin syksyllä saanut vapaalipun toisilla messuilla käydessäni. Oli siellä kaikkea mukavaa! Tyhjin käsin ei sieltä lähdetty sentään. Mukaan lähti mm. lankaa yhtä työtä varten, sekä tämä Rosee-työväline, vai miksikä tätä pitäisi nimittää?!

2063721.jpg

Tarjolla olisi ollut se toinenkin versio kyseisestä työvälineestä, mutta siinä oli kokoja vain kaksi, joten tämä useamman koon versio tarttui itselleni mukaan. Olen sitä tässä muutamana iltana koittanutkin jo. Opettelu on vasta alussa, etenkin tuo päättely saa aikaan ihmetystä, mutta kaipa sitä tästä oppii. Tämmöisiä kokeilin ensin narusta:

2063729.jpg

Kuten näkyy, tuo keskusta ei taida ihan oikeaoppisesti mennä. Ohje oli jokseenkin outo, koska en kertaakaan ole saanut sen mukaan tehtyä mielestäni oikean näköistä kukkaa millaiseksi itse miellän nätin päättelyn. Tai sitten teen vain jotain väärin, sekin on mahdollista, mutta soveltamalla sitten.

2063727.jpg

Kokeilin myös tämmöisiä heijastin kukkia. Toinen ei onnistunut ollenkaan, mutta toinen jo vähän paremmin ja sen ajattelin viedä tänään eräälle lahjaksi, jos huolii.

2063726.jpg

Vielä pitää tuon pienen lahjan mukaan keksiä muutakin. Itse olisi ollut mukava tehdä jotain, mutta nyt ei enää oikein ehdi ja oikeastaan ideatkin ovat aika loppu tässä vaiheessa.

Palaamisiin taas kun into iskee!