on vietetty, mutta loma jatkuu vielä muutaman päivän. Olen ollut niin kiireinen, etten ole ehtinyt tänne edes kirjoittamaan, vaikka kohta pari vuorokautta sitten olen mökiltä jo saapunut. Mökillä oli kyllä rentouttavaa, paljon hommia kyllä, mutta se oli vaan hyvää vastapainoa kaikelle täällä kotona. Siellä on niitty pihana vielä, kun kukaan ei ole joutanut sitä tekemään. Mutta pikku hiljaa siellä tekee sitäkin, kunhan ehtii. Siinä mielessä niitty on kiva, että näkee paljon eläimiä (perhosia, sudenkorentoja...), mutta toisaalta kaikki sittiäiset ei aina kovin kivoja ole, etenkään sitten kun ne tulevat sisällekin.

Tässä on kuva järvelle:

696082.jpg

Lokkeja siellä oli useampi ja vastarannalla (mikä oli siis lähempänä mitä tuossa kuvassa näkyvä) olla möllötti kolme pullean pörröistä poikasta samalla kivellä odottaen ruokaa kaloja saalistavilta vanhemmilta. Jotenkin huvittavaa oli katsoa, kun toiset ihan hiljaa nokat auki odottivat ruokaa. En olis niitä huomannutkaan, jollen olis kuvaamassa ollut.

Ja näin sitten käy, kun pitää sinne sisälle päästä ja kukaan ei ole ollut vähään aikaan ovia aukomassa:

696074.jpg

Vaan kyllä se luontokin on julma:

696046.jpg

Tässä vielä muutama yksityiskohta pihan niityltä:

696077.jpg

Nämä punaiset kukat on sitten tarkoituksella rajattu näin. :) Sinisille ois voinut olla parempi, mutta kelvatkoon. ;)

696079.jpg

Tein mökillä iltaisin vähän kanavatyötä mikä on pitkään ollut kesken ja odottanut tekijää. Nyt siitä ei ole kuvaa, mutta täytyy myöhemmin muistaa ottaa ja laittaa tänne. Kävi vaan sen kanssa hassusti, kun kaksi väriä loppui jo kesken. Työ on varmaan jo muutama vuosi sitten tilattu, että vähän mietityttää mahtaako saada lisälankoja siihen enää. Ei kauhesti innosta, jos ei saa oikeita värejä ja mikä järki työtäkään on tehdä, jos on aukkoja. Toisaalta ei se ole ilmainen ollut ostaakaan, joten joka tapauksessa harmittaa, jos niitä ei saa. Pitää muistaa sekin asia selvitellä tai jos jollain on tietoa niin kertokoon. Työ on tilattu täältä. Pikaisesti mitä katsoin niin ei taida sitä työtä olla enää myynnissäkään.

Se mökkijutuista. Nyt olen vain matkaillut lähiseudulla tapaamassa ystäviä ja perhettä. Niin teen vielä huomennakin, kun lähden käymään Keravalla. Lauantaina onkin sitten veljen perheen muutto ja sinne pitäisi jossain vaiheessa mennä avuksi.

Tänään vein sitten auton pois ja kävin sen jälkeen kaupoilla. Ei ollut muka mitään ostettavaa, mutta kummasti tavaraa tarttui mukaan. Ostin liitutaulun, pienen rautatorson, kynttilän, maaleja ja pyyheripustimia. Mikään ei ollut oikeasti tarpeellinen ostos, mutta kyllähän niille käyttöä löytyy.

Nyt täytyy mennä siivoamaan, kun jäi omat siivoomiset ennen juhannusta ihan kokonaan. Ilmankos niska onkin ollut kohta viikon ihan kipeänä. :D