Haa, päivitän, vaikken ole tehnyt mitään. Sukkakaan ei edisty, liian kuuma tehdä mitään. Onneksi töissä on viileempää mitä ulkona, vaikkei siellä ilma vaihdukaan. Töissä oli netti poikki kaksi päivää ja piti oikeasti kerrankin tehdä töitä ihan koko ajan. Tänään alkoi jo ottaa koville, kun sain vähemmän kivan työn tehtäväksi. Kai se siitä, vähän ehkä auttaa ainakin kun on muuta ajateltavaa ikävien asioiden tilalla, vaikkeihan ne siinäkään aivan unohdu.

Kävin tänään äidin luona kukankastelijana. Otin pari lehteä sieltä luettavaksi. Lisäksi tänään oli tullut uusi Suuri Käsityölehti. Siinä oli kerrankin aika monta kivaa juttua. Voi olla että jotain vihdoin toteutankin.

804695.jpg

Nää hai-tossut on hauskat vaikkei edes käyttäisi..

804714.jpg

Kahdet oikeanpuoleiset sukat on mun mieleen. Ehkä erivärisenä kuitenkin, harmaa ei oo ihan lempivärini.

804698.jpg

Tämmönen tai vastaava ois kiva talvella olla töissä kun paleltaa. Kätevä ottaa pois, jos tulee kuuma.

804706.jpg

Tässä on jollain ollut hyvä kierrätysidea farkuista. Ei oo ees ruma, voisin ottaa omallekin pöydälle. Jos ois tarpeeks iso niin siihen vois vaikka laittaa lankakeriä. :D

804700.jpg

Tää on musta aivan huippu!!! En tiiä miks innostuin tästä niin kovasti, mut jos ois oma heppa niin varmaankin tekisin tuommoisen.

Lisäks samassa lehdessä oli pari muutakin kivaa työtä, jotka saattaa päästä tehtävälistalle joskus.

Sit tänään soitti Avotakan myyjä, ei se sama mikä aikasemmin. :( Tää oli ihan kummallinen tyyppi, joten en tilannut. Sen kaupanpäällisetkin oli surkeita. Mitä vegaani tekee piirakkakirjalla? Etenkin kun olen joskus saanut jonkun vastaavan jo kaupanpäällisinä jostakin, kertaakaan en oo tarvinnut. Tai toinen olis ollut joku rannekoru, varmaan oikeesti tosi upee... Epäilen, enkä käyttäis kuitenkaan, vaikka oiskin hieno. Sit se toivotti tervetulleeks Habitare-messuille, jossa niillä on kuulema koju. No ois mieluummin laittanu mulle ilmasen lipun sinne niin oisin voinu harkitakin lehden tilaamista tai edes tulemista niitten kojulle. Toisaalta voi olla että saan lipun töiden kauttakin, kuten yleensä olen saanut.

Jäin miettimään tuota kaupanpäällishommaa. Miksi yleensä lehtien tilaajille tungetaan jotain mikä ei edes liity kyseiseen lehteen mitenkään? Kuten nyt esim. tuon Avotakan kanssa olis saanut leipomiskirjan. Liittyykö sisustaminen leipomiseen? No ei mun mielestä kyllä. Tai kai sen joku voi yhdistää kuka on kiinnostunut molemmista tai sanoo että kattaukset kuuluu sisustamiseen, mutta oon silti toista mieltä. Saati sitten se rannekoru, huh! Miksei voi laittaa vaikka lahjakorttia johonkin myymälään samalla hinnalla mitä se kirja maksais muka tai lahjakorttia tilata joku mieleinen kirja, kuten joku alan kirja. Tai vielä parempaa, alentais sen lehden hintaa vielä entisestään, jossei halua lahjaa ottaa. Taannoin sain aika ruman kassin lehden kylkiäisenä. Yritin tunkea sen äidille, joka sanoi että hänellä on jo samanlainen. En tee kassilla mitään, enkä kehtaa käyttää sitä missään, joten joutaa kierrätykseen. Turha lahja! Ja joku aika sitten soitti joku lehtimyyjä joka olisi tunkenut jonkin lehden mukaan vihdoin jonkin sisustuskirjan, mutta niin vanhan, että itselläni kyseinen kirja on ollut jo monta vuotta hyllyssä. No, onhan ne joillekin kivoja, mutta mua  melkeen aina vaan ärsyttää ne enemmän kuin ettei ois mitään kylkiäistä. Kyllä niitä joskus näkee ihan hyviäkin lahjoja, kuten jossain tietokonelehdissä on useasti jotain romppuja tai nikkarointilehdissä jotain laitteita tai välineitä millä oikeasti voi tehdäkin ehkä jotain. No, se siitä, mutta ihmettelepä vaan lehtimarkkinoinnista vastaavien ajatuksia valita lahjoja eri lehdille.

Tässä kaikki tänään. Hyvää yötä!