Meikäläinen on nyt saikulla, eilen iski yllättäen 39 asteen kuume. Tänään se on muisto vain, mutta päänsärky jäi ja toinen leukaperä on nyt jostain ihmeen syystä kipeänä. En varmaan mene siis huomennakaan töihin. Illalla tosin olisi yhdet juhlat minne haluaisin mennä ja aion mennäkin, jos kuume vain pysyy poissa eikä tämä olo tästä enää pahene. Sairastetaan sitten taas viikonloppuna lisää, jos ei aiemmin helpota.

Tällä viikolla olen ollut aika laiska tekemään mitään ihmeitä enää illalla, mitä nyt vähän liikkunut olen ja shoppaillut lahjaa huomista juhlaa varten. Toinen hattu kuitenkin valmistui tänään vihdoin. Olen tehnyt sitä vähän kerrassaan, edellinen kun valmistui kerralla. Tässä kuva ennen kirjailuja:

847247.jpg

ja tässä jälkeen:

847246.jpg

Nyt tuon ainakin pitäisi paremmin mahtua vauvan päähän ja varmaan vielä talvellakin mahtuu hyvin, on reilumman kokoinen mitä ensimmäinen versio. Jostain syystä tämän toisen hatun aloittaminen oli hyvin hankalaa ja jouduin tekemään sen kolme kertaa ennen kuin aloitus onnistui. Samoin kävi korvan kanssa, mutta ovatpahan nyt jonkinmoiset. Ainiin, hatun ohje löytyy täältä.

Ja jottei tekeminen loppuisi, tässä odottavat jo uudet lankani:

847250.jpg

Mulla on jo idea mitä noista tekisin, mutta täytyy antaa odottaa vielä. Pitäisi varmaan saada toinen keskeneräinen sukka tehtyä ennen muita aloituksia. Yhtään se ei nyt houkuta, mutta kai se olis tehtävä tai se jää muuten kokonaan tekemättä. Kovasti olen kyllä katsellut uusia mahdollisia töitä ja innostus olisi kova aloittaa. Tänäänkään en sit malttanut pysyä pedissä, vaan katselin Novitan sivulta juttuja, nyt kun sinne saa tutustua kahden viikon ajan ilmaiseksi niin pitäähän siitä kaikki hyöty ottaa irti. ;) Hyviä ideoita siellä ihmisillä on ja itsekin aion muutamaa niistä varmasti käyttää tulevaisuudessa. Muutamasta ohjeestakin innostuin, sillä ihan kaikkia lehtiä ei ole tullut ostettua kotiin. Esim. uusinta en ostanut ollenkaan, koska siinä ei ollut minulle mitään, vain muutama "ihan kiva" ohje, eikä se riitä ostosyyksi. Mutta tekemisestä ei siis olisi puutetta, kunhan vain aikaa riittäisi ja voimia kaiken toteuttamiseen.

Nyt on mentävä unille, jotta oikeastikin tulisi vähän saikulla levättyä vaakatasossakin. :D