Kävin eilen kaupassa ja sieltä tarttui mukaan uusi lanka ja tarvikelaatikko:

855041.jpg

Langalle oli alunperin muita suunnitelmia, mutta myöhemmin selviää mihin sitä sitten jo käytin. Tarvikelaatikko tuli tarpeeseen sekin, sillä pidempään olen käyttänyt sukkapuikoille ja osalle tarvikkeita ihan tavallista purkkia:

855043.jpg

Hyvähän tuokin on ollut, mutta niin monesti olen joutunut keräilemään puikkoja lattialta tuon kaaduttua, eikä pidempiä puikkoja ole voinut siihen laittaa ollenkaan. Nyt vihdoin ostin sitten tuon tarvikelaatikon ja laitoinkin jo osan tarvikkeista sinne, kuten seuraavasta kuvasta näkyy:

855042.jpg

Osa puikoista ja virkkuukoukuista on keskeneräisissä töissä, joten tuo tulee vielä täyttymään. Onneksi noita pyöröpuikkoja ei minulla montaa ole, joten ne mahtuu ihan hyvin tuonne myös, ainakin vielä. Neulatyynyä en tuonne saanut mahtumaan, joten täytyy kehitellä uusi systeemi tai tehdä pienempi. Nykyinen onkin lähinnä ompeluksia tehdessäni ollut hyvä, joten sen voikin niihin hommiin jättää edelleen.

Taisin viimeksi puhua jotain, että pitäisi tehdä toinen punainen sukka valmiiksi seuraavaksi. No, se vähän siirtyi, sillä teinkin sukat vauvalle, pitkävartiset nekin.

855044.jpg

Laitan nuo samaan pakettiin viimeksi esitellyn hatun kanssa. Ja noihin nyt käytin sitä vihreää lankaa sitten, vaikka eihän sitä noihin paljoa kulunut, joten varmaan saan kerästä vielä sitä mitä alkujaan meinasinkin. Mutta se joskus tulevaisuudessa sitten vasta.

Eilen muuten niitä pitkiä puikkoja etsiessäni löytyi sitten montakin keskeneräistä työtä, esim. nämä kassiksi aiotut tekeleet:

855045.jpg

jotka sitten purin, koska lanka oli loppunut vähän kesken ja toisaalta tuosta olisi tullut liian pieni kassi minun käyttööni. Tänään sitten tein tuosta langasta jotain:

855047.jpg

niin, kyllä, lapasen. Väri tuossa valehtelee tosi paljon, mutta oikean värin näkee siitä kassikuvasta. Ja lanka loppui taas kesken. Niin, siis ettei toista lapasta saa enää tehtyä samasta langasta. Tiesin sen kyllä, mutta jostain syystä silti halusin tuon tehdä. Mikähän siinäkin on, että pitää tehdä vaikka tietää tyhmäksi? Etenkin kun tuota lankaa ei taida saada enää kaupasta, en ainakaan muista enää nähneeni sitä. No, eiköhän sitä jotain keksi tai sitten pitänee keksiä tuolle muuta käyttöä.

Päässä pyörii taas monta toteuttamista vailla olevaa työtä, mutta saa nähdä mihin sitä seuraavaksi huvittaa tarttua. Huomenna olisi taas töihin mentävä, vaikka täytyy varmaan soittaa lääkärille, en oo ihan kunnossa vielä. Mutta nyt lepäämään taas.