Oijoi, niin kauhiasti odotin viikonloppua ja miten kamala se sitten olikin. :( Kaksi päivää ollut nyt järjetön vatsakipu, eikä lopusta tietoa. Nyyh, ei ole kivaa, kun ei pysty syödä eikä tehdä oikein mitään, ei edes kunnolla nukkumaan. Ens viikolla työkaveri on lomalla, joten mun ois pakko olla töissä vaikka olis mikä. Tän kivun on kyllä pakko loppua yöllä viimistään tai en enää kestä. Lääkärille on turha mennä, ellei sit mee niin ettei pysty töissä olee mitenkään, mut muuten siitä ei oo apua, on nähty ennenkin. Harmittaa vähän, kun en päässyt nauttimaan aurinkoisesta viikonlopusta ollenkaan, kun ei mihkään tehnyt mieli liikkua tän kivun kanssa.

Kyllä mä silti eilen itsepäisesti ennen pahimpia kipuja neuloin calorimetryn (vähemmällä silmukkamäärällä tosin mitä oli ohjeessa).

1001709.jpg

Nappi siitä vielä puuttuu ja lanka on päättelemättä. Ei löytynyt kotoota sopivaa nappia, joten täytynee käydä joku päivä nappiostoksilla. Muutenkin nappivarastoni on aika huononlainen. Lähinnä niitä on viime aikoina kertynyt ostettujen vaatteiden varanapeista tai -neppareista.

1001713.jpg

1001712.jpg

1001711.jpg

Tein sitten toisenkin calorimetryn, kun parisen viikkoa olen mietinyt mitä tuosta langasta tekisin. Ostin tuota Hippy -lankaa yhden kerän samalla kun hahtuvaa olin ostamassa. Sain tuon kahdella eurolla niin raski ostaakin. En niin kauheesti tykkää tuosta langasta isona pintana, mutta kai tuo tuossa menee, ehkä tulee jopa käytettyäkin joskus.

1001722.jpg

Tässä puolestaan on samaisella kerralla ostamistani hahtuvalangoista aloittamani vaippahousut ystäväni vauvalle. Näitä tein pari viikkoa sitten, mutta jäi kesken kun pitäisi purkaa toinen lahje ja taikoa lisää silmukoita jostain. Kaipa nämä joskus valmistuu, kunhan saan aikaiseksi.

Viikko sitten puolestaan valmistui lapaset, mitkä on samaa lankaa aiemmin valmistuneen pipon kanssa.

1001720.jpg

Nämä on ihan peruslapaset, tosin mietinnässä on lisäisinkö näihin samanlaisen läpän nappeineen mitä pipossakin. Se on ollut mietinnässä jo hetken, mutta katsotaan nyt. Nämä on kuitenkin käyttökelpoiset näinkin, ehkä jopa käytännöllisemmätkin, kun ei ole nappeja jäämässä kiinni joka paikkaan.

Nyt palaan sohvalle tän kivun kanssa ja täytyis ehkä yrittää syödä vihdoin jotain.