Täällä ollaan edelleen flunssassa, mikä rajoittaa normaalia elämää. Pitää pysyä sisällä, kun nenä ja silmät vuotaa, päätä särkee ja aivastuttaa. Onneksi nyt on viikonloppu, eilen töissä oli aika ikävä olla kun koko ajan piti niistää. Mahtoi asiakkaat ihmetellä mitä teen töissä siinä kunnossa, silmätkin aivan punaisina, hyvä kun välillä sai pidettyä niitä auki. Pomo vain joka päivä nyt kun olin jo töissä niin sanoi, että toivottavasti tulen huomennakin... ja niin minä sitten menin sinne aina.

Olen lääkekuurilla ollut nyt jonkun aikaa ja en oo syöny paljoo mitään sen takia, kun pitää olla tunteja syömättä sen lääkkeen oton aikaan. Tänään aamupäivällä sit vihdoin tein 17 tunnin paastoamisen jälkeen lasagnea. Kyllä oli ihana saada lämmintä ruokaa, kun muutenkin on tullut oltua aika paljon salaattilinjalla viime aikoina, itseasiassa 1½ kk. Nyt on kyllä helteet jo loppu niin vois alkaa enemmän siirtyä taas toisenlaiseen ruokaan.

Löysin eilen kivan villapaidan kuvan. Nyt mietin josko osaisi itse soveltaa semmoisen vastaavan. Täytyy mietiskellä ja katsella jos kivoja lankoja jostain löytyisi niin sitä voisi sitten kokeilla tehdä. Ehkä.

Alkuviikosta mulla valmistui yksi tämmöinen:

868078.jpg

ja sitten tänään nuhasilmillä (no ei oikeesti silmillä, mut näkemättä on aika vaikee saada tehtyä mitään) sain vihdoin tehtyä toisenkin valmiiksi asti:

868079.jpg

Nuo värit näyttää taas ihan kummallisilta, pitääköhän kohta harkita uuden kameran ostoa. Mutta tumman ruskeat nuo sukat on ja ihanan pehmeät, vaikka tämä on nyt sitä polyakryylilankaa, jota vähän aikaa sitten ostin. Eipähän ainakaan kutita niin kuin villa. Neuloin nuo kaksinkertaisesta langasta ja samasta aion tehdä myös lapaset, ehkäpä jopa seuraavaksi. Paitsi, että nyt sattuu taas niin paljon päähän, että pitää ensin taas levätä vähän.