Tänään käytiin siellä Habitaressa. Selkä kipeytyi kävelystä ja nyt väsyttää siihen malliin, että tekisi mieli jäädä kotiin, laittaa sauna päälle ja käpertyä sohvan nurkkaan viltin alle. Ei auta, vajaan tunnin päästä odottaa vielä tanssitunnille lähtö, joten reipas pitää olla. Aivan ihanaa, että on viikonloppu taas edessä! Itseäni odottaa edelleen vaatehuoneen siivoaminen, joten jos mahdollista niin se täytyy hoitaa vihdoin ja sitten ei oikeastaan olekaan muuta kuin käsitöitä tehtävänä, jee! Nyt olen innoissani, sillä tuhlasin eilen rahaa ja ostin lankoja mooonta kerällistä. Oon varmaan kohta vararikossa, kun ostin samalla reissulla myös 50e:n kengät, joista en ole varma tykkääkö jalkani niitä pitää. Lisäksi tilasin kuntolaitteen, semmoisen pienen stepperin. Saan sen varmaan ensiviikolla, jos vain jaksan/ehdin hakea sen liikkeestä, jonne he sen tilaavat minulle. Nyt on ekaa kertaa pitkään aikaan, kun pitää laskea loppukuun rahoja, tuntuu oudolta. Mutta saan vain syyttää itseäni, kun maksoin kaikki kertyneet laskut, vaikkei olisi vielä tarvinnutkaan.

Aloitin eilen vähän matkaa pannulappua, jonka sitten taas koneessa pyöräytän ja jos siitä tulee kiva niin tuttavat saattavat tänä vuonna saada semmoisia joululahjoiksi. :D Pitäisi muutenkin aloittaa joululahjojen tekeminen jo, aika menee niin nopeasti nykyään, ettei kunnolla ehdi huomaamaankaan. Tänä vuonna en kyllä aio antaa montaa lahjaa ja varmaan vain lähimmille. Jos joku ihmettelee, miksi puhun jo joulusta, niin jo siitä on radiossakin puhuttu ja jollain kuulema soi jo/vielä joululaulu kännykän soittoäänenäkin.

Mutta, Habitarestahan minun piti jotain sanoa alun alkaen, kunnes ajauduin sivuraiteille melkein heti. :D Oli siellä onneksi jotain ihan kivojakin juttuja tänä vuonna. Tykkäsin mm. Tikkurilan seinälle erilaisilla maaleilla ja pinnoilla maalatuista puiden rungoista, Sisustus Nurkkauksen huonekaluista (joita oli esittelemässä mm. Venla Saartamo), satunnaisista muista huonekaluista ja erityisesti tästä joka lähti kotiinkin mukaan:

920235.jpg

Se on niin ihana! Pehmoinen pullukka enkeli. Tykkään kovasti!
Poislähtiessämme lippujonossa seisoi Marko Paananen (se Innon tyyppi) ja satuin katsomaan häneen päin juuri kun hän nosteli housujaan, mitkä näyttivät ainakin silloin aivan ylisuurilta ja oikeasti se "näkymä" oli aika huvittavan näköinen ja eikö hän samassa katsonut minuun ja en voinut mitään, mutta mulla petti pokka. Eipä meikäläinen enää siihen suuntaan katsonut. :D

Oho, mutta nyt mulla on mennyt tämän kanssa jo niin paljon aikaa, että pitääkin alkaa jo lähtemään, ettei myöhästy tunnilta.