Tällä viikolla en ole saanut oikein mitään aikaan. Jotenkin on väsyttänyt pitkästä aikaa todella paljon. Tänäänkin on ollut vaikeuksia nousta ylös, tosin nukuin kai jo liian pitkään. Näen ihan hirmuisesti kaikki omituisia uni, suurin osa semmoisia mitä en haluaisi, vaikka ne kai vaan yrittää sanoa, että mun pitäis luovuttaa tietyistä asioista, joista en halua luopua sitten millään.

Eilen illalla sain monta päivää keskeneräisenä olleen myssyn valmiiksi, kaveriksi kaulurille. Tuli vähän löysä, mutta toisaalta ihan mukava. Toivottavasti saaja tykkää sitten joskus, kun luovutan ne.

1866953.jpg

1866950.jpg

Malli: omasta päästä, tyyli kuitenkin aiemmin tekemäni kaulurin kanssa samaa
Lanka: seiskaveikat
Puikot: 4:n pyöröpuikko

Aloitin joku aika sitten neulomaan boleroa, mutta purin sen viikolla pois. Tuli aivan liian iso, vaikka laskeskelin ja järkeilin sopivaa kokoa jonkin aikaa. Pitää tehdä reilusti pienemmällä koolla sitten vaan, jos vielä jaksan sitä aloittaa, mallikuvio on itselleni todella hidasta tehdä. Yleensä kärsivällisyyteni ei riitä isoihin töihin muutenkaan, saati jos tuntuu ettei työ valmistu ollenkaan. Eli katsotaan miten käy. Oikeastaan nyt joululahja-asiat kummittelevat enemmän mielessä, joten saatan jatkaa niiden tekemistä.

Ainiin, eilen löysin aivan ihanan värisen langan kaupasta. Oli viimoinen kerä, mutta pakko oli se mukaan ottaa vaikka en tiedä vielä mitä siitä tekisin. Täytyy ehkä myöhemmin käydä katsomassa onko sitä tullut lisää niin on helpompi keksiä siitä jotain.

1867026.jpg

Tein myös eilen jotain tavallisesta poikkeavaa, leivoin. Vaniljapullia. Kauniiltahan ne eivät näytä, mutta maistuvat kerrankin hyviltä. Ohjeen otin viikolla tulleesta mainoksesta, jossa kaupataan lisää ohjeita. Varmaan muillekin niitä ohjeita on jaettu. Olin niin iloinen, kun kerrankin oli ohje mihin ei tullut kananmunaa ja maidon tilalla käytin itse soijamaitoa. Tai olihan siinä että voitelu kananmunalla, mutta siihen käytin vettä. Tuota ohjetta voi käyttää uudelleenkin, jee!

Viime päivinä olen kovasti alkanut haluamaan uutta takkia syksyksi, vaikka toisaalta entinenkin on ihan hyvä vielä. Olen koittanu miettiä tekisinkö sen kankaasta ompelemalla vai langasta neulomalla. Muillakin näyttää olleen samoja ajatuksia, ainakin Miellitty on neulomassa takkia ja muutamat muut ovat ommelleet. En vain ole vielä mallia keksinyt, ehkä pitää alkaa selailemaan lehtiä jos sieltä jotain ideoita saisi.

Nyt yritän saada itseni ulos, siellä paistaa aurinko. Lupasin lähteä katsomaan eläimiä, joten sinne siis. Iloista syksyä kaikille! Nyt se kai virallisesti on alkamassa. :)